top of page

vinyl yacht's finishes & detailing 

Η technowrap είναι ένας κορυφαίος εφαρμοστής σκαφών Yacht και Superyacht, που ειδικεύεται στην εγκατάσταση προηγμένων λύσεων τοποθέτησης βινυλίου για σκάφοι.

Η ιστορία technowrap άρχισε όταν, ένας ιδιοκτήτης μικρού ιστιοπλοϊκού σκάφους, ο Λευτέρης, ασχολήθηκε το 2003 και εξελίχθηκε επάνω στον τομέα της γραφιστικής και συγκεκριμένα στον τομέα που αφορά την ναυτιλία, σχεδιάζοντας prospect και γραφικά για εταιρείες αλλά και για μεμονομένα σκάφη. Αφού συνεργάστηκε για μια σειρά ετών με εταιρεία στο χώρο των εκτυπώσεων και των διαφημιστικών, κατέστη σαφές ότι η θέση ήταν λίγο παραπέρα. Με γνόμωνα τη μανία του για την ενασχόληση γύρω από τη θάλασσα και τις ιδέες του για τις εικαστικές επεμβάσεις σκαφών δημιούργησε την ιδέα της technowrap η οποία έπρεπε να αναπτυχθεί.

Από τα πρώτα μας έργα έως αυτά που εργαζόμαστε τώρα, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί από στόμα σε στόμα και επαγγελματικές συστάσεις, κυρίως μέσω των σχέσεων που καλλιεργούμε με ιδιοκτήτες σκαφών και ναυπηγεία σε όλο την Ελλάδα που σέβονται και εμπιστεύονται το έργο που κάνουμε. Με γραφεία που εξυπηρετούν το Αιγαίο, η  technowrap έχει μια πραγματικά εθνική παρουσία.

 

Η technowrap παιδί πλέον της Drogitis Marine  η οποία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με οικογενειακές αξίες. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης όπου βρίσκονται οι πελάτες μας. Συνεργάτες των κορυφαίων εταιρείων  (3M, Avery, HEXIS, VViViD, Mactac κ.α.), είμαστε στην ευχάριστη θέση για οποιαδήποτε απαίτηση για το detasiling του σκάφους σας.

technowrap
interior
exterior
paint protection
tint
stripping
Design | Costum Graphics 

Είτε επιθυμείτε να προσθέσετε τη δική σας προσωπικότητα, είτε για διαφημιστικούς σκοπούς ή να προωθήσετε κάποιον χορηγό, ίσως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσετε στο σκάφος σας μια μοναδική προσωπικότητα, με την προσθήκη προσαρμοσμένων γραφι-κών. Τα pinstripes και τα bootstripes μπορούν να κάνουν το σκάφος σας να φαίνεται χαμηλότερο και μακρύτερο με το σπάσιμο της πλευράς. Επιλέξτε από πολλά χρώματα.

Στην  technowrap είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε αυτή τη δια-δικασία στα γραφεία μας και να την εφαρμόσουμε στον χώρο σας. Έχουμε τους δικούς μας επαγγε-λματίες σχεδιαστές, εκτυπωτές βινυλίου μεγάλου μεγέθους, κοπτικά βινυλίου και πλαστικοποιη-τές για να διασφαλιστεί ότι η ιδέα σας θα εφαρμοστεί τέλεια και ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που θέλατε να επιτύχετε.

Deck Wrapping | Stripping 

Το Top Teak  είναι ένα επαναστατικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα ελκυστικό, ανθεκτικό, αντιολισθητικό, προσαρμοσμένο φινίρισμα στις εξωτερικές περιοχές των σκαφών.

Προσφέροντας αντοχή και απορρόφηση κραδασμών, το Top Teak προσφέρει όχι μόνο εξαιρετική επιφάνεια πρόσφυσης, αλλά μειώνει επίσης την κόπωση που προκαλείται από μια μακρά παραμονή σε περιβάλλον με υγρασία και ήλιο. Το Top Teak προστατεύει επίσης το κατάστρωμα σας από γρατζουνιές, σχισμές και χτυπήματα.

 

Wrapping | Tinting 

Μια από τις πιο κοινές λύσεις μας. 

Μια πλήρης αλλαγή χρώματος στο σκάφος, ή ίσως το ίδιο χρώμα, μόνο με μια νέα εμφάνιση για να καλύψει το οξειδωμένο gelcoat ή το χρώμα και να αφαιρέσει την ανάγκη για κοπή και στίλβωση. Αποφύγετε μια ακριβή εργασία ναυτικού χρώματος!

Matte & Metallic Wraps

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Τα μεταλλικά είναι ένας όμορφος τρόπος να είναι ελαφρώς διαφορετικός από όλα τα υπόλοιπα, καθώς τα περισσότερα σκάφη είναι τυποποιημένα σε λευκό ή μπλε χρώμα.

Προστατευτική ταινία.

Η τεχνολογία του βινυλίου μας έδωσε επιλογές διαφόρων μεμβρανών αντοχής στην κρούση και την τριβή για χρήση σε τμήματα του σκάφους με μεγάλη φθορά όπως το πίσω μέρος των βημάτων για την αποφυγή βλάβης ή γύρω από τις εξατμίσεις  για εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων καπνού.

yacht servicing over 15 years

take a closer look about us

bottom of page